Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci
Outdoorový obchod s.r.o. Menu

High point

patří po stránce zpracování a výběru materiálů určitě k několika nejlepším výrobcům outdoorového oblečení v ČR. Všechny jejich výrobky jsou šité v ČR a na většinu výrobků dává rozšířenou záruku 48 měsíců na zpracování. Další plus je výjimečný pozáruční servis, o kterém si u zahraničních značek můžete nechat jen zdát. Za velmi přijatelné ceny dokáží opravit trhliny nebo nohavice od maček včetně podlepení.

Pro nestandardní postavy je možné domluvit zkrácení nebo prodloužení rukávů (ale dodací lhůta bude samozřejmě delší).

Nepromokavé bundy High Point jde rozdělit do tří skupin

  • Třívrstvé – nejbytelnější membránové bundy. Velice zajímavá třívrstvá bunda je High Point Protector se špičkovou prodyšností 40 000 g/m2/24hod, která je poměrně lehká (550 g), ale zároveň poskytuje dobrou životnost. Je vhodná na expediční použití i každodenní nošení.
  • Dvouvrstvé, které jsou nejčastěji prodávané. Poskytují ideální kompromis mezi cenou a životností. Můžeme vám doporučit bundu High Point Thunder.
  • Dvouapůlvrstvé – tyto bundy nejsou určené pro běžné každodenní nošení, ale nouzové použití ve stěně nebo při turistice při změně počasí. Tento typ bund nabízí plnohodnotnou ochranu před deštěm. Doporučujeme vám bundu o váze 220 g, která jde sbalit do balíčku podobného jako pertexová bunda High Point Road Runner Pro.

Z nepromokavých kalhot můžeme doporučit High Point Teton

Softshell vyrábí buď membránový, který se lépe chová v dešti, ale není tolik prodyšný a pak nemembránový, který má výbornou prodyšnost a hodí se i pro zátěžové aktivity. Díky rozdílným vlastnostem není snadné říci, která z variant je lepší. U kalhot musíme upozornit na softshellové kalhoty High Point Gondogoro, které jsou vyrobeny z materiálu IBQ a hodí se jak pro civilní použití, tak i pro sportovní aktivity. Věříme, že je během zimního období ze sebe nesundáte.

Bivakovací pytle

Jsou vyrobené za použití membrány Blocvent mají vysoké vodní sloupce i slušné prodyšnosti, aby vám zajistili komfort i v nepřízni počasí. Proto pro ty kdo nemohou nebo nechtějí nosit stan doporučujeme bivakovací pytel High point Dry Cover.

V sekci není žádný produkt.