Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci
Outdoorový obchod s.r.o. Menu

Wusthof Epicure Nůž na steaky 12 cm kuchyňský nůž

Sleva: 15 %
Ušetříte: 442 

Původní cena: 2 949 

2 507  s DPH ((2 071,90  bez DPH)

Dostupnost: Externí sklad

  • Doprava ČR ZDARMA: objednávka nad 1600 Kč

    Výměna velikosti ZDARMA

Informace o produktu

  • EAN: 4002293100111

Wusthof Epicure Nůž na steaky 12 cm: je elegantní steakový nůž, který se hodí pro krájení steaku (na prkénku). Délka čepele je 12 cm.
Čepel je kovaná a má hladké ostří a je vyrobená z kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15. Je kalena 15 minut při teplotě 1070 °C a ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Popouštěním na teplotu 200 °C po dobu 45 minut se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Výsledná tvrdost je 58° Rockwella.
Nůž je kovaný, proto je při práci velmi stabilní a výborně přenáší sílu. Konstrukce čepelí usnadňuje broušení.

Tvarovaná rukojeť je z přírodních vláken a pryskyřice. Kombinuje tak komfortní pocit ze dřeva s robustními a hygienickými vlastnostmi plastu. Střenky rukojeti jsou trvanlivě spojeny nýty z nerezové oceli.

Tento kuchyňský nůž není vhodné dávat na mytí do myčky, dřevěná rukojeť by se poškodila.

X50CrMoV15 –  je nerezová, vysokolegovaná německá ocel, vyznačuje se velmi vysokou odolností vůči korozi. Používá se hlavně pro kuchyňské nebo lovecké nože vyšší třídy. Je hodně houževnatá. Není náročná na údržbu. Kalení 980°C - 1050°C, popouštění 100°C - 500°C, tvrdost 45 - 60HRC. Používají ji světoznámí výrobci jako Böker, F. Dick, Opinel, Zwilling, Wusthof.

Elegantní kované nože vysoké kvality vyrobené v Solingenu
Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni
Rukojeť z přírodních vláken a pryskyřice
Ergonomická, na dotek příjemná
Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti
Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15
Mimořádné ostří, které se snadno udržuje
Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice
Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem
Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří
Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem
Zkrácený tvar záštity umožňuje použití celého ostří a snazší ostření
Hladký přechod mezi kováním a rukojetí
Bezproblémové hygienické uchycení střenek
Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí
Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let

Parametry

Materiál čepele X50CrMoV15
Délka čepele 111-130 mm
Rukojeť dřevo
Typ steakové
Pojistka ne
Vývrtka ne
Wusthof Epicure Nůž na steaky 12 cm

Fotografie (4)

Recenze

Pro vkládání recenzí je nutné se přihlásit.

Recenze

Nebyla přidána žádná recenze.

Alternativní zboží Porovnat alternativní produkty

Wusthof Nůž na uzeniny Classic Ikon 14 cm

Wusthof Nůž na uzeniny Classic Ikon 14 cm

2 611  (6 %) 2 456 

Porovnat Detail

Wusthof Nůž na uzeniny Classic Ikon 14 cm : je menší nůž se zoubkovanou čepelí, který se hodí pro krájení...

Wusthof Nůž vykosťovací Classic Ikon 14 cm

Wusthof Nůž vykosťovací Classic Ikon 14 cm

3 159  (15 %) 2 685 

Porovnat Detail

Wusthof Nůž vykosťovací Classic Ikon 14 cm : je kuchyňský vykošťovací nůž, který použijete pro porcování...

Wusthof Classic Ikon Nůž filetovací 18 cm

Wusthof Classic Ikon Nůž filetovací 18 cm

2 826  (5 %) 2 685 

Porovnat Detail

Wusthof Classic Ikon Nůž filetovací 18 cm : je filetovací nůž, který použijete pro zpracování ryb, Hodí...

Wusthof Nůž na šunku Classic Ikon Créme 16 cm

Wusthof Nůž na šunku Classic Ikon Créme 16 cm

2 826  (5 %) 2 685 

Porovnat Detail

Wusthof Nůž na šunku Classic Ikon Créme 16 cm : je kuchyňský nůž, který použijete na krájení masa, šunky,...

Wusthof Nůž vykosťovací Classic Ikon Créme 14 cm

Wusthof Nůž vykosťovací Classic Ikon Créme 14 cm

3 159  (15 %) 2 685 

Porovnat Detail

Wusthof Nůž vykosťovací Classic Ikon Créme 14 cm : je kuchyňský vykošťovací nůž, který použijete pro...

Wusthof Classic Filetovací nůž 18 cm

Wusthof Classic Filetovací nůž 18 cm

2 629  (15 %) 2 235 

Porovnat Detail

Wusthof Classic Nůž filetovací 18 cm : je nůž ideální pro filetování ryb jako je losos, pstruh nebo kapr....